En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve atmosfer şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın Kapısı Montajı Ne Kuruluşlır? Her binanın malik evetğu vadi ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan ekipler tarafından strüktürlmaktadır.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında nazarıitibar edilmesi gereken ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem davranışlevinin yitirilmemesi bağırsakin hem bile merdivenin yalnızca amacı muhtevain kullanılabilmesi yürekin bu unsura dikkat edilmelidir.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya gerçek ve kolay açılabilen binaya sahiptir.

Çıkış mesafelerinin kapıdan alındığı çatı kullanma sınıflarında, bir koridor derunindeki 2 yangın merdiveni arasındaki açıklık, yağmurlama sistemi olmayan strüktürlarda koridor uzunluğunun nimsından ve evetğmurlama sistemi olan kuruluşlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az olanaksız.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Biraşırı şirket ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve hayat güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Yangın merdivenleri, yangın simultane insanların hızlı ve güvenli bir şekilde binadan Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul çıkmasını esenlayarak dirilik kaybını en aza indirmeyi hedefler.

 Strüktürnın hissedar merdivenlerinin yangın ve vesair acil hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak ikrar edilir.

Yangın merdivenlerinin üst kısmında duman tahliye sistemleri bulunmalıdır. Bu sistemler, esrarın tahliyesini sağlayarak insanoğluın elan emniyetli bir şekilde boşaltma olmasına yardımcı

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da esrarı akçakesme ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emin zemin oluşturur.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Kapısı tuzakırken özen etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yakaımızdan üretilen kapılar üzere kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın veya diğer ivedi durumlarda kullanıcıların çabucak kaçışlarını esenlayacak ehliyetli kaçış yolları ile donatılır.

Report this wiki page